категорії: музика новина

В інтернеті відбудеться проект "Укаїнський Рок Всесвіт 2009"!

Всі бажаючі українськи рок-гурти можуть прийняти участь!

теґи: музика, музичний проект

        Запрошуємо Всіх взяти участь у проекті «Український Рок Всесвіт 2009″ , що має відбутися 27-28 липня 2009 на сайті www.anebo.com.ua. На вас чекає обговорення сучасної української музики, обмін досвідом, знайомства, можливість задати питання своїм кумирам та багато-багато іншого та цікавого! Для молодих виконавців – це шанс показати свою творчість та взяти участь в інтернет голосуванні.

        Щоб забезпечити якісне інтерактивне спілкування між учасниками події буде створено спеціальну web-систему, яка з’явиться на сайті незадовго до початку «Українського Рок Всесвіту».

        Гурти, що бажають взяти участь у спілкуванні з прихильниками українського року, знайти собі нових фанів і слухачів і нові перспективи і проекти для розвитку своєї творчості, мають відправити лист на info@anebo.com.ua. У листі треба надіслати коротку статтю – рецензію про гурт (назва, стиль, історія, творчі здобутки, склад) та 2 на свій розсуд кращі пісні.

        Для всіх хто просто хоче прийняти участь у проекті – необовязкова але бажана попередня реєстрація. Для цього просто напишіть лист на адресу info@anebo.com.ua, де вкажіть Ваше ім’я та розкажіть трохи про себе.

 

Гості події: гурт «Друга Ріка»         

детальна інформація на сайті: www.anebo.com.ua