категорії: музика стаття

"Музика сфер" на коцерті "Аварійне Небо" у Києві.

Нова українська музика не поступається Лондону!

теґи: Indie rock, концерт, музика, нова українська музика

 

           23-го травня 2009 року в арт-клубі "Бочка" на Петрівці відбулася  молодіжна інтернаціональна музична подія – виступ сучасних рок-гуртів з України та Росії! Не зважаючи на дощ до клубу завітало багато людей. Серед прихильників сучасної музики можна було побачити людей різної вікової категорії (від 17 до 58 років).

           Російську молодіжну музику в Україні представив гурт «More & Relsi» з Санкт Петербургу. Гостями концерту були гурти «Leo Zolotoy» та «Hunky bunnystar». Гурти запізнилися на початок концерту у зв`язку з поганими погодними умовами і затримкою потягу, але на свій виступ дісталися своєчасно!

  

  Україну на концерті представляли гурт із Харкова під назвою «Dance Party. Dance, dance» та гурт із Києва «Аварійне небо». Доречі обидва колективи є молодими за віком, експериментальними за напрямом Поки гурти із Росії боролися з погодними умовами, у клубі вже було спекотно!  

  Окрему увагу серед гуртів ну не можна було не приділити молодій, мелодійній і дуже експресивній команді «Аварійне небо» з Києва. Звідкіля хлопці взялись – ніхто так і не зрозумів. Тільки но вийшли на сцену – зразу захотілося співати, танцювати, рухатися і просто відпочивати – ось вона, сила музики! Біля сцени увесь час танцювали, стрибали, обіймалися дівчата, хлопці. Час від часу вокаліст гурту блискавично вистрибував у залу і просто змушував людей зривати голос і підспівувати веселі пісні. Єдине, що сказала б будь-яка людина – нова українська музика не поступається ні Лондону, ні якому іншому  центру світової культури! 

  Ще здавна люди вважали, що існує така собі «Музика Сфер», яка змушує планети обертатися. Ще пізніше американські вчені довели, що у космосі велика кількість всіляких звукових хвиль. З концерту 23.05.09 усі люди без виключення розїхалися по домівках у гарному настрої і з шаленим бажанням до життя – Музика Сфер існує!

Детальна інформація на офіційному сайті гурту "Аварійне Небо" www.anebo.com.ua