категорії: музика стаття

Нова українська музика, гурт "Аварійне Небо"

теґи: Indie rock, музика, цікавина

     На шпальтах у веб-просторі з`явилася нова українська банда "Аварійне Небо". Ще нещодавно хлопці пробували на смак Electro rock, експерементували зі стилями танцювальної та рок музики, але нарешті знайшли себе! Якісне звучання, тепло-позитивна атмосфера, що лунає на сцені дійсно справляє враження!

 

      Приймали участь у фестивалях "Перлини сезону", "Червона рута", благодійних концертах ( у «Disco Radio Hall», «Веранда»), концертах у "44", "Бочка", "DM 101", у міжнародному фестивалі молодіжної музики у Ніжині "Сессія", гурт є учасником проекту "Скриня Рок"(пісня "Знак" входить в збірку української рок-музики CD-1). Любить якісне, емоційне звучання. Наразі музичний колектив вирізняється яскравим як тепло-позитивним так і суспільно-проблематичним забарвленням пісенних текстів, драйвовістю музики і енергійно-експресивною манерою виступу (у доброму сенсі).

     Зараз гурт готується до концерту присвяченому українській молоді у клубі "Бочка" на вулиці Б. Хмельницького 3Б1 22-го травня 2009 року. Саме там можна буде відчути атмосферу вільного, драйвового і ліричного року! Доречі на сцені будуть виступати ще 4 музичні молодіжні колективи, а хто саме – сюрпоиз! (детальну інфу про концерт, гурт "Аварійне Небо" та проекти гурту можна дізнатися на сайті www.anebo.com.ua ).

Наразі бажаємо хлопцям успіху і хай залишаються такими ж експресивними і винахіливими, як зараз.